Rólam mondják

Nem referencia oldalnak szántam, de az lett. 

Azért raktam ide az alábbi írásokat, mert így talán több benyomásod lesz rólam.

 

Olvasd el, korábbi klienseim miért jöttek hozzám, mit tapasztaltak és mit nyertek a közös munkából. 

"Egy teljesen átláthatatlannak  és szinte megoldhatatlannak tűnő helyzet a beszélgetések során és annak segítségével egy letisztult, vállalható jövőképpé alakult át. Az átgondolt és a beszélgetések végén tervként megjelenő úton elindulva visszataláltam önmagamhoz, megerősödve járom és az eltelt idő bizonyítja, hogy jó az irány.  Emellett, mintegy  "mellékhatásként" az önismeretben, önbecsülésben is nagy lépést tettem előre. Hálás vagyok a segítségért!"

"Kata a legjobb coach, akivel valaha szerencsém volt együtt dolgozni, pedig jópárral találkoztam. 

Személyes és üzleti témákban egyaránt lehet rá számítani. Nem csak meghallgat, hanem értőn figyel. Nem tanácsokat oszt, hanem zseniális kérdéseivel eléri, hogy magad találd meg a saját megoldásaidat. Nem a szokásost erőlteti, hanem mer "out of the box" lenni és ezáltal belőled is ezt hozza ki. Rengeteget tanultam általa magamról, a kapcsolataimról, a kihívásaimról. És mivel nem csak halat adott, de halászni is tanított, azóta is folyamatosan fejlesztem és használom a tőle hozottakat. Mindenkinek bátran ajánlom, de feministáknak, nonkonformistáknak kötelezővé tenném! :-)"

“Abszolút jól felkészült, mindig pontosan érezte, éppen mire van szükségem, így minden alkalomal sikerült lelkileg feltöltődve, újult erővel nekivágnom az előttem álló feladatoknak.”

“Nagyon tetszett, hogy őszinte érdeklődéssel fordult felém és nem volt tabu téma közöttünk. Célirányos kérdéseivel és visszajelzéseivel sikerült felszínre hoznia belőlem a problémáimra keresett válaszaimat, megoldásaimat. Ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, hogy elakadt a munkájában, vagy a magánéletében. Biztos vagyok abban, hogy a Katával eltöltött néhány alkalmat követően sokkal nagyobb magabiztossággal, önismerettel fog belevágni a problémák megoldásába.”

"Nagyon jó volt, hogy végre ki tudtam mondani azt, ami olyan nagy súllyal nyomta a szívemet. Őszintén megbeszélhettem mindent, határok nélkül. Sikerült mérlegre tenni a pozitív és a negatív dolgokat, és egy számomra jó döntést hozni. Sikerült átlépni bizonyos határokat, amiket a coaching nélkül nem tudtam volna. Nagy előrehaladás volt számomra!"

"Közeli jó barátom javaslata alapján döntöttem úgy, hogy egy hozzáértő emberrel kötetlen beszélgetést folytatok az életem alakulását illetően. Alapvetően zárkózott embernek gondoltam magam, nem szerettem a problémáimról beszélni, sőt, inkább én magam próbáltam mások problémáját meghallgatni és tanácsokat adni. Ilyen attitűddel nagyon kíváncsi voltam arra, hogy hogyan fog alakulni ez a találkozás.

Érdekes és különleges alkalom volt minden egyes ülés és beszélgetés, (mert nem gondoltam magamról, hogy tudok egy órán keresztül beszélni), boldognak és felszabadultnak  éreztem magam, nem kaptam tanácsot, csak segítő beszélgetést, ami rávezetett a megoldásra. Jó érzés volt, hogy meghallgatott és figyelt rám, bátran beszélhettem gátlások nélkül.

A folyamat számomra sok felismerést adott, és támogatást ahhoz, hogy változtassak. A coaching segített oldani a félelmeimet, a bizalmam az emberek iránt kezdett a helyére állni, bizakodóbb lettem a jövővel kapcsolatban. Sokkal bátrabb és magabiztosabb kezdtem lenni, és elkezdtem irányításom alá venni az életemet, a korábbi sodródó állapotból kikerültem.

Bizonyosan kevés volt ez a pár alkalom, de az induláshoz mindenképpen elég."

“Nagyon odafigyelő, nagyon pozitív és motiváló. Okos és pontos kérdései vannak, érezni, hogy tapasztalt, és ez hozza a bizalmat, hogy lehessen mondani bizonyos dolgokat. Nagyon nyugodt hanggal, sugárzó energiával, a mosolygós, pozitív hozzáállásával bármilyen problémát meg tudna oldani. Nagy segítség volt számomra.”

“Nyitott, őszinte, empatikus, korrekt, felkészült, megbízható, derűs személyiség. A beszélgetéseink tényleg beszélgetések voltak, de nagyszerű kérdései elvezettek újabb és újabb felismerésekhez. Elfogadó és inspiráló attitűdje segített abban, hogy megnyíljak, hogy képes legyek másként tekinteni a problémára, hogy megtaláljam a saját megoldásaimat. A visszajelzései pedig elgondolkodtattak. Az ülések mindig felszabadult, jó hangulatban teltek, ez is sokat segített.”

“Én nem pszichológus helyett mentem coachingba Katához.  Vállalkozóként és magánemberként is rengeteg új kihívás jött az életembe, amivel napi szinten meg kellett küzdenem, de nem akartam a régi csapdáimba esni. Én meg tudom oldani a dolgaimat egyedül, de éreztem, hogy jó lenne valakivel megbeszélni ezeket, és rendet vágni a gondolataim között. Hát, ennél sokkal többet tettünk. Sokat köszönhetek Katának és őszintén ajánlom cégvezetőknek is!”

"A coaching folyamat segített önbizalmam megerősödésében, értékeim reális felismerésében. Az ülések során szavak által kimondott  gondolataim, érzéseim, emlékeim, vágyaim, terveim konkrétabbá  váltak, testet öltöttek. Ez segít abban, hogy rendeződjenek, illetve abban, hogy folytassam velük a megkezdett munkát. Párkapcsolati kérdéseimben és nehézségeimben megerősítést és fontos támpontokat kaptam. Szüleimmel való viszonyomban megvilágosodtak eddig homályban lévő területek. Céljaim elérésében bátorítást kaptam."

"I have worked with Kata for a few years now. She is really professional, has a good understanding of people and deep knowledge that can be useful for her clients. I feel really comfortable with her and developed a really good relationship. Strongly recommend her."

"Kata and me go waaaay back. I have seen her find her true profession in supporting and accompanying her clients on their way to figure out their own paths. She is the master of creating a non-judgemental safe space. Her kind, encouraging and serene presence provides an ever attentive sounding board. This way her clients realise what is priority and what needs to be let go. Focus is her middle name. She uses all elements of her professional toolkit with ease - fun yes, as well - but always to serve the ultimate purpose: to make progress. It is good to be in her company. I love talking to her. You would too."

"Olyan mentálhigiénés programot kezdtünk el Katával három évvel ezelőtt, ami azóta is működik, sőt, egyre növekszik. Nem vágtam volna bele ebbe a projektbe, ha nincs Kata, akinek szakmaiságában maximálisan bízhattam. Bátor volt és nyitott az új útra. Azóta már többször dolgoztunk együtt, és várom a következő alkalmat. Különbözőségünk megfér egymás mellett, hitelessége inspirál engem."

Ha a történetemre vagy kíváncsi, katt ide...

Ha a szakmai tanulmányaimra vagy kíváncsi, katt ide...