Gondolatok sokmindenről

Ez egy (majdnem) coaching blog. Írok, mert téma mindig van.

 

A változás, a fejlődés, a problémamegoldás, vagy éppen a szinten tartás - mert tudjuk, sokszor az is nagy teljesítmény - egyszóval az élet és a mindennapok adnak elég muníciót a bloghoz. Az ihlet jön, a szavakat néha keresni kell. 

Ujjgyakorlat minden poszt. Ha olvasod, kérlek kommentelj bátran, hogy tudjam mi talált be, vagy mi érdekelne jobban.

 

Mert neked írok. 

#coachingtippek #önismeret #érzelmiintelligencia #vezetés #leadership #teamcoaching #párkapcsolat  #szülőneklenni #mozaikcsaládban

  • SimonKata

És most mit fogunk csinálni?

Frissítve: 2019. jan 3.

Önismereti csoport. Friss a csapat. Még nincsenek közös szabályaink se. Mit kezdünk a helyzettel?Ülünk a csoportban. A tapasztaltabbak persze a konvektorok közelében, az újak a hideg falak előtt.  Körben ülünk, mint mindig. Csönd van. Még az elején vagyunk.


Próbálok megérkezni, lélekben is utolérni magam, de közben már fél szemmel kifele is tekintek, kik vannak ma itt, hogy vannak ma itt. Fáradtak vagyunk, munka után esett be mindenki. Itt töltjük majd az egész estét. Együtt és egymással. Encounter csoportozunk.


"És most mit fogunk csinálni?" - ezt nem én kérdezem, hanem egy lány, akit még nem láttam. 


"Mit szeretnél csinálni?" - kérdezi tőle egy régi motoros. 


"Nem tudom. Mit kell itt csinálni?"


Hja. Mit kell. Ki mondja meg? 


Mit tudsz csinálni, amikor nincsenek merev szabályok, nincs agenda és cél? 

Mit kezdesz egy olyan helyzettel, ahol megélheted a (majdnem) teljes szabadságát az önkifejezésnek? Vajon találsz olyan kifejezni valót, ami nem kölcsönzött, hanem tényleg a tied?


Hogyan tudod magad megmutatni abban a valódban, ami igazi? És vajon tudod-e, hogy a sok szerep és álarc mögött hol vagy te? 


Szóval mit is fogunk most csinálni? Beszélünk és hallgatunk, könnyezünk és nevetünk. De lehet, hogy kiabálni is fogunk. És ha olyanunk van, mélyeket hallgatunk.


De elkezdünk beszélgetni.


És közben tanulunk magunkról, tanulunk egymástól.


#önismeret #csoport #önkifejezés #szabályok #encountercsoport #önismereticsoport #álarcHa szeretnél máskor is olvasni tőlem, íratkozz fel a hírlevelemre!

Nyugi, nem öntelek nyakon kéretlen email-ekkel :-) Havi egy alkalommal kapsz majd tőlem egy rövid levelet a postaládádba.

Felíratkozás ITT »»8 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Növesszünk EQ-t

Divatos mostanában az érzelmi intelligenciát emlegetni. Szexisebb szó az önismeretnél. Az önismeret arról szól, hogy felismerjük saját érzelmeinket, motivációinkat, és képessé váljunk azok tudatosítás

Kapcsolat
 

Ha kérdésed van, vagy időpontot szeretnél kérni egyéni coachingra, írj nekem:

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black
A coachingról 
 

A coaching egy olyan együttműködési folyamat, amely abban segít, hogy a benned rejlő lehetőségeket kibontakoztassa. 

A coach jellemzően nem ad tanácsot. Támogatása ahhoz járul hozzá, hogy a belső akadályaid elháruljanak, így javuljon a teljesítményed, és kihozd magadból a képességeid maximumát.

A coaching során nő az önismereted, mely aztán nagyban hozzájárul az életminőséged növekedéséhez.

Iratkozz fel hírlevelemre!

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black

© 2017 by simonkata. Proudly created with Wix.com